2021-07-06 07:44:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Legyél türelmesebb: a túl gyors döntéseket nagyon megbánhatod a mai napon

Napi horoszkóp július 6-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a hatalommal, a főnökséggel való konfliktusod állandósult, és ez megnehezíti az együttműködést. Még a jó lelki rodeósoknak is nehéz lehet most nyeregben maradniuk. Mégis, ha százszor is lepottyansz, akkor is próbálkozz százegyedszerre is, mert sikert jeleznek a bolygók - igaz, lehet, hogy kicsit később érkezik.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Lobbanékony, robbanékony hangulatba kerülhetsz: a legkisebb zűrre is ugrani támad kedved. A legjobb lenne talán, ha kerülnéd a rossz társaságot, azokat az embereket, akiktől bántás érhet.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma képes leszel olyan körülményeket teremteni, és olyan hangot megütni, hogy megbeszélhess bizonyos dolgokat a kedveseddel. A túl régóta, túl mélyen elhallgatott dolgok, bár a felszínen nem látszódók, mégis frusztrálók lehetnek.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Bármilyen jó kedved volt is a reggel, ha a napodat magányosan töltöd el, akkor délutánra van esélyed elszomorodni. Inkább hívjon népes társaságot, vagy te magad vedd a nyakadba a világot, hogy társakat találj. Van, hogy egy ismeretlennel azonnal közös hangot találunk.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Végre alkalmad adódhat arra, hogy egy nyomasztó félreértést tisztázz, talán a családoddal. A megbeszélés kapcsán rájöhetsz, hogy érdemes lenne ezentúl rendszeressé tenni az efféle megvitatásokat.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Jól teszed, ha megbékélsz a helyzettel, amibe akaratodon kívül csöppentél, és amin nem tudsz változtatni. Ha ágálnál ellene, akkor csak úgy járnál, mint aki az örvénybe esett: még mélyebbre húzna a víz. Ha kivársz, van esélyed a felszínre jutni.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Legyél türelmesebb: a túl gyors döntéseket nagyon megbánhatod a mai napon. Ma inkább csak állj meg a kérdésfeltevéseknél. A válaszok keresésében kérd ki egy barát vagy ismerős tanácsát.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Úgy látszik, te szinte keresed a bajt, vagy legalábbis szereted a feszült helyzeteket. A mai napon biztos, hogy mindent megteszel azért, hogy kirobbants egy vitát. Ha már így teszel, hogy ne legyen meddő, készülj a megoldással is!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy szerelmi kapcsolat fordulatot vehet: akiről eddig csak álmodoztál, most végre viszonozni látszik a vonzódásodat. Lehet, hogy így már nem is olyan érdekes a flört? Talán megint az álmaidba lettél szerelmes, amit a földi viszony nem pótolhat.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Egyre vidámabb és kiegyensúlyozottabb vagy. Igyekezz, hogy az örömöd másokra is átragadjon. Járj minél többet emberek közé, és keresd elsősorban azok társaságát, akiktől te is kaphatsz valamit. Elsősorban szellemiekben.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Bizonytalannak érzed az életedet, mert valamilyen életterületen nem válthatta be a reményeidet. Ha azonban legalább két-három másik területen azt érzed, hogy jól teljesítesz, akkor már nincs okod a kesergésre. Nem mehet minden egyszerre.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Rengeteg a tennivalód, de van valami, ami ennél is fontosabb. A szellemi fejlődésedben kellene valami nagyon fontos lépést megtenned. Ma a sors az utadba hozhatja azt az embert, aki ebben nagy segítségedre lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: